Det er ved at bliv en privat hjemmeside for familien koldinghus

Når nogen dør.

Når nogen dør. "Mors."


 • Vi har alle prøvet at miste en person som har stået os nær, og mærket hvordan det påvirker os. Vi kender til situationen hos den nære familie, og det som følger med, når en af vore kære går bort. Det kræver stort mentalt overskud at planlægge og arrangere en begravelse eller bisættelse, og kan for mange føles overvældende at skulle gøre umiddelbart efter ens tab.


 • Hos Koldinghus Bedemand (KDHbedemand. ) agerer vi som en professionel bedemand, og vi hjælper gerne med at planlægge og arrangere en smuk højtidelig for den afdøde. Vi har mange års erfaring indenfor branchen, og kender derfor til situationen hos de pårørende og vigtigheden af kommunikationen med de pårørende. Som professionel yder vi den bedste service, og forsøger at skabe de bedst mulige rammer for de pårørende i den svære tid. 


Når nogen dør - varetager vi de praktiske ting.


 • Vi varetager alle de mange praktiske ting, så det behøver du ikke at tage dig af, men der kan være praktiske ting, som er væsentlige for dig. Vi kan hjælpe og vejlede dig gennem den svære tid, ligesom vi altid vil inddrage dig i det omfang, som du selv ønsker. 


 • Det er ikke nemt at vide, hvor man skal starte, og hvor man slutte, når nogen dør. Hvor kan du få hjælp, og hvad kan du få hjælp til. Vores bedemænd er klar til at hjælpe dig med god personlig service og vejledning.


Når nogen dør – er tiden efter ofte svær.


 • Døden er en naturlig ting, men når nogen dør, er det naturligvis en hård belastning for de pårørende.
 • Sorgen har mange ansigter og der findes ingen forkert måde at sørge på, ligesom perioden efter opleves forskelligt fra individ til individ. Sorg er en dyb, personlig følelse og ikke noget man skal ”komme sig over”. Sorg er en følelse man skal igennem og det tager den tid, det tager. Mange mennesker kommer gennem sorgperioden uden professionel hjælp og vender efter et stykke tid tilbage til et normalt liv, dog ofte med en lidt anden tilgang til tilværelsen end før de oplevede dødsfaldet af én af deres nære.
 • Andre igen, er så dybt ramt af sorgen at de har svært ved at få deres liv til at hænge sammen igen.


Er du en af dem, eller kender en, så se her.


 • Du kan i det tilfælde få en henvisning fra din læge til en psykolog, hvor du kan få tilskud til betalingen, hvis du bor i Region Hovedstaden. Tilskuddet udgør 60 procent af psykologens honorar, og du kan højst få tilskud til 12 konsultationer.
 • Hvis du ikke bor i  Region Hovedstaden. Så hør nærmer på jeres kommune eller i den. Region / amt I bor i.
 • Der findes også mange sorggrupper, hvor efterladte hjælper og støtter hinanden fx:
 1. Sorgvejviser.dk/
 2. Facebook.dk på Facebook er der grupper man kan søge nogle at skrive samme med om det.
 3. På vores link side kan man find flere råd. Klik her.


Hos KDH bedemand hjælp vi gerne med Råd & vejledning.


 • KDH bedemand kommer gerne ud og snakker / hjælper gerne pårørende frem til den professionel hjælp.
 • Bare det at havde nogle at snakke med om det kan hjælp samt sat ord på det. kan hjælp.


Ring endelig til os på 51 33 99 77 uanset tidspunkt, hvis du har brug for råd og vejledning eller blot har nogle spørgsmål.

Denne hjemmeside benytter cookies. Ved at blive på hjemmesiden, accepterer du vores brug af cookies.

Godkend